Plajda tavla

ALANYA'DA hafta başında güneşli havayı fırsat bilen yabancı turistler, Damlataş ve Kleopatra plajlarındaki şezlonglara sereserpe uzanarak, ılık havanın tadını çıkardı.

Bazı turistler kumsalda kitap ve gazete okurken, bazıları da güneşlendi. Alman iki kadın turist ise şezlonglarının arasına yerleştirdikleri küçük masada tavla oynadı. Plajda ılık havada tavla oynamanın keyfini çıkaran turistler, yanlarına gelen sokak kedilerini de besledi. Park ve bahçeleri tercih eden aileler de spor aletleriyle jimnastik yaptı. Alanya İlçe Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, gündüzleri 20 derece olan hava sıcaklığının ve güneşli havanın hafta boyunca etkisini göstereceğini kaydetti.

#

19 Oca 2011 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber