Müjde! O şehre de uçacağız

Kapadokya-Antalya seferlerini Dorak Holding ve AnadoluJet birlikte yapacak

KAPADOKYA'NIN yüksek turizm potansiyeline cevap vermek amacı ile Kapadokya ile Antalya arasında direkt uçak seferleri başlıyor. Dorak Holding iş birliği ile Anadolu Jet tarafından düzenlenecek direkt seferler 01 Nisan ile 31 Ekim 2015 tarihleri arasında karşılıklı olarak her hafta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yapılacak. Dorak Holding’in önderliğinde, Nevşehir Ticaret Odasının katkısı ile gerçekleşen ve ülke turizmine büyük katkısı sağlayacak proje için dün Ankara’da Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan ile Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü arasında bir protokol imzalandı. İmza törenine THY adına Kapadokya Havalimanı Genel Müdürü Osman Taha Küçük ve Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız da katıldı.

17 Ara 2014 - 04:17 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber