Kanal A'da yeni dönem başladı

KANAL A, yeni yayın döneminde de izleyicilerine birbirinden farklı programlar sunuyor.

Yeni yayın dönemine başlarken doğaya ve çevreye dikkat çekmek amacında olan Kanal A, değişik bir çalışmaya da imza attı ve yayın döneminin fragmanı doğal hayatın içinde çekildi. Fragman çekimleri, kurum çalışanlarıyla Belediye Başkanları Parkı'nda gerçekleştirildi.

RENKLİ İÇERİK

Dün yeni yayın dönemine başlayan kurum, kendi üretimi programlarıyla izleyicisine farklı bir yayın dönemi hazırladı. Bu yayın döneminde de 19.30–24.00 Ana Haber, Özden Altan’ın sunumuyla ekrana gelecek. Pazartesi akşamları Mevlüt Boz’un sunduğu, Behçet Kurtiç ve İsmail Baysal’ın yorumlarıyla katıldığı Spor Ekranı, Salı akşamları ise Ana Haber bülteninin ardından Julia Alaeddinoğlu’nun sunacağı Almanca Haber bülteni ekrana gelecek.

Ayrıca yine Salı akşamları yepyeni bir yarışma programı olan "Yarışmaca" ekrana gelecek. Atila Şanlı ve Gülay Şahin’in sunacağı programda Alanya halkı, hem yarışacak, hem de eğlenecek.

Yeni yayın döneminde ekrana gelecek bir diğer program ise "İlaç Gibi". Özden Altan’ın sunacağı sağlık programında izleyiciler merak ettikleri soruları program konuklarına iletebilecek.

Bunların yanı sıra yeni yayın döneminde anne ve çocuk sağlığı, kültür-sanat içerikli programlar da ekrana gelecek.

Yayın döneminin bir başka ilki ise "Lezzetin Aslı" adlı yemek programı olacak. Programda birbirinden lezzetli yemeklerin tarifi verilecek.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan ve Sedat Tiftikçioğlu’nun sunduğu A Magazin ile Alanya Müftülüğü'nün hazırladığı "İslam ve Toplum" programı da bu sezon yine ekranda olacak. Cuma akşamları gündeme dair konu ve konuklarla Gaye Coşkun'un sunacağı "Haberin Manşeti" ekrana gelecek. Cumartesi sabahları Çiğdem Dikmen’in sunduğu, çocukların eğlencesi "Pamuk Şekeri", Türkiye’de ilk kez bir yerel kanalda yapılan, Melike Aydın’ın hazırlayıp sunduğu "İşitme Engelliler Haber Bülteni" ve Alanya Tarım İlçe Müdürlüğü’nün desteğiyle, Burcu Çulha Güneş’in hazırlayıp sunduğu "Toprağın Bereketi" yeni yayın döneminde ekranda olacak. Alanyalıların yakından tanıdığı ve sevdiği Haşim Yetkin’in koordinatörlüğündeki "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" de Pazar akşamlarının keyfi olacak.

#

05 Eki 2010 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber