Kadınlar Plajı'nda "üstsüz" krizi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısu Mesire Alanı’nda 72 dönümlük alana yaptığı Kadınlar Plajı’nda bir grup kadınının üstsüz güneşlenen kadınlardan rahatsız olduğu ve plaj yönetimine şikâyetlerde bulunduğu iddiası plajın işletmecisi konumundaki ANET isimli Büyükşehir Belediyesi’ne ait şirketi harekete geçirdi

KADINLAR

Plajı'nda 'üstsüz' kriziAntalya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısu Mesire Alanı’nda 72 dönümlük alana yaptığı Kadınlar Plajı’nda bir grup kadınının üstsüz güneşlenen kadınlardan rahatsız olduğu ve plaj yönetimine şikâyetlerde bulunduğu iddiası plajın işletmecisi konumundaki ANET isimli Büyükşehir Belediyesi’ne ait şirketi harekete geçirdi.
BÖYLE BİR ŞİKÂYET YOKGündeme gelen iddiaları derhal araştırdıklarını söyleyen ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen “Biz bütün şikâyetleri günlük olarak raporluyoruz. İddialar üzerine bu raporların tamamını inceledim, personelimizle konuştum. Kesinlikle böyle bir şey yok. Plajımızı kullanan kadınlarımız özgür biçimde deniz ve plajdan faydalanıyor” dedi.
FOTOĞRAF RAHATSIZLIĞI VARİddianın art niyetli kişiler tarafından gündeme taşındığını savunan Dinçmen, “Plajda paparazzi fotoğrafları çekmeye çalışan bir basın mensubunun ortaya attığı asparagas bir haberle karşı karşıyayız. Kadınlarımızın tek şikâyeti de zaten böyle fotoğraf çekmeye çalışan kişilere yönelik. Yoksa her milleten kadın tatilciler ister üstsüz, ister tangayla güneşlenebiliyor” diye konuştu.


PLAJDA NELER VAR?Sosyal tesis ve yaşam alanı olarak düzenlenen Sarısu Kadınlar Plajı bünyesinde kebap evi, balık evi, kır bahçesi, sahil büfe, market, 6 dükkândan oluşan Sarısu çarşısı, çocuk oyun parkı, spor parkı ve mescit bulunuyor. Gündüz 08.00- 19.00 saatleri arası kadınlara özel hizmet veren tesis 19.00- 24.00 saatleri arasında ise karma olarak ailelerin buluşma noktası oluyor. Kadınlar, Konyaaltı sahilinde olduğu gibi sahile yerleştirilen 500 şezlong, 200 şemsiye, 200 sehpa, duş, tuvalet ve soyunma kabinleri gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanıyor. Kadınlar Plajı’nın temizliğinden güvenliğine çalışanları da kadın. Plajda, 6 kadın güvenlikçi ve 2 kadın cankurtaran görev alıyor.

28 Ağu 2014 - 11:41 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber