İşte Alman turistlerin tercihleri

Alman iş ve turizm dergisi fvw tarafından oluşturulan ve Türkiye, İspanya ve Yunanistan’ın en iyi otellerinin sıralandığı Hotelometer listesinde bu hafta Türkiye listesinde 2’nci sıraya yükselen bir otel damga vururken, iki yeni otel daha listeye girdi

ALMANturistlerin 31 Ekim-13 Kasım tarihleri arasındaki tercihlerine göre belirlenen Türkiye listesinde Royal Family Kumköy birinci sıradaki yerini korurken, onu Primasol Hane Family ve Miracle Resort Lara takip etti. Listeye bu dönemde yeni bir giriş de oldu: Eftalia Village Türkler, listeye beşinci sıradan giriş yaptı. Bu dönemde İspanya listesinin birincisi ise değişti.
LİSTE ARAMA TERCİHİNE GÖRE YAPILDI
Geçtiğimiz dönemde listeye dördüncü sıradan giriş yapan Blau Punta Reina Resort zirveye yerleşirken, listedeki diğer oteller şu şekilde sıralandı: Lopesan Costa Meloneras, Sotavento Beach Club, SBH Jandia Resort ve Iberostar Club Cala Barca. Alman turistlerin Yunanistan’daki favorisi bu dönemde de değişmedi: Mitsis Rinela Beach birinci sıradaki yerini korurken, onu Lindos Princess Beach ve Pilot Beach Resort takip etti. 2 haftada bir yayımlanan fvw Hotelometer, Alman turistlerin Türkiye, Yunanistan ve İspanya’daki en popüler 10 otelini sıralıyor. Sıralama, rezervasyon verilerine göre değil, Alman seyahat acentelerinin ve online rezervasyon motorlarının kullandığı Traveltainment rezervasyon sistemindeki arama verilerine göre yapılıyor.

27 Kas 2016 - 20:01 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber