İran'dan GZP'ye 'Charter' hamlesi

İran Turing ve Turizm Group CEO’su ve İTOA Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mohsen Gharib ve beraberindeki heyetin Başkan Yücel’i ziyaretinde 'İran'dan GZP'ye charter' hedefi konuşuldu

HOLİDAY Group ve Mehrdad Etesam işbirliği ile Alanya'ya gelen ve bir dizi temaslarda bulunan İran Turing ve Turizm Group CEO'su ve İran Seyahat Acenteleri Birliği (İTOA) Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mohsen Gharib, Alireza Eghdami ve Seyed Majid Hosseini, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Gharib, Alanya ile İran arasındaki turizmi hareketlendirmek istediklerini belirtti.
'CHARTER SEFERLERİ GÖRÜŞÜLECEK'
Temaslarına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaretle başlayan Gharib, "Alanya'ya ilk defa geldik. Gördüğümüz ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Sayın başkanımız bizleri makamında ağırladı. İran ile Alanya arasındaki turizm ilişkilerini kuvvetlendirmek için temaslarda bulunacağız. İran'a döndüğümüzde ilk olarak Alanya-Gazipaşa Havaalanı'na (GZP) charter uçuşların başlaması için temaslarda bulunacağız. Bu bir tanışma ziyaretiydi. En kısa zamanda iş anlamında da Alanya'yı ziyaret etmek istiyoruz" dedi.
'ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ'
İran heyetini ağırlayan Yücel de, Türkiye ve İran'ın çok eskilere dayanan kültürel ve tarihsel yakınlığı olduğunu hatırlatarak, İran'ın turizm açısından Alanya için önemli merkezler arasında yer aldığını söyledi. Başkan Yücel, "İran ile Alanya arasında gerçekleştirilmek istenen temaslarda belediye olarak elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. İran heyeti, Pazar gününe kadar Alanya’da çeşitli temaslarda bulunmaya devam edecek.

14 Eki 2016 - 22:38 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber