İngilizler Türkiye'ye akın ediyor! Seferler iki katına çıkacak

İngiliz tur şirketleri Jet2.com ve Jet2 Holidays, Türkiye'ye yapacakları tur programlarını iki katına çıkaracak

İNGİLİZ Jet2.com ve Jet2 Holidays, müşteri talebinde yaşanan artış nedeniyle, önümüzdeki yıl  Türkiye'ye yapacakları yaz programını yaklaşık iki katına çıkaracaklarını açıkladı. Böylece önümüzdeki sezona 70 bin ek koltuk eklenecek. Mayıs ayında başlaması beklenen programda haftalık  Antalya,  Bodrum ve  Dalaman uçuşlarına toplam altı tane tarifeli sefer eklenecek.

70 BİN EK KOLTUK KONULACAK

Şirket yoğun sezonda  İngiltere'nin dokuz farklı bölgesinden  Türkiye'ye haftalık 43 uçuşa kadar çıkabilecek.

2018 sezonunda uçuşlarına 70 bin ek koltuk koyacak olan Jet2.com'un  Antalya kapasitesi yüzde 115,  Bodrum kapasitesi yüzde 144,  Dalaman kapasitesi de yüzde 56 artış gösterecek.

"TÜRKİYE İLE BÜYÜK BİR BAŞARI HİKAYEMİZ OLACAK"

Jet2.com ve Jet2 Holiday CEO'su Steve Heapy,  Türkiye'nin müthiş bir iklime sahip ve harika beldelerin bulunduğu bir yer olduğunu ifade ederek, "Yaz 2018 programımızı sunduğumuzdan beri rezervasyonlarda büyük bir artış yaşadık.

Bu nedenle  Türkiye programlarımızın sayısını artırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Umarız bu program sayesinde  Türkiye ile büyük bir başarı hikayesi gerçekleştiririz." dedi.

21 Tem 2017 - 11:17 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber