İç turizm için işbirliği

Hotelrunner, Setur ile iç turizme katkı sağlayacak önemli bir işbirliğine imza attı

BİRLİKTELİK kapsamında HotelRunner kullanıcısı oteller, Setur’u satış kanalları arasına ücretsiz olarak ekleyerek, online rezervasyon kabul edecek, oda satışlarını önemli ölçüde artırabilecek. HotelRunner, turizm şirketi Setur’u entegre online satış kanalları arasına ekledi. Setur ile yapılan özel işbirliği ile HotelRunner, kullanıcılarına bu önemli kanal bağlantısını ücretsiz sunacak. Otellerin bedava olarak bağlanabilecekleri bir kanal olarak HotelRunner'a eklenen Setur ile otellerin ulaştıkları pazarın genişlemesi ve rezervasyon hacminin artması sağlanacak. Oteller aynı zamanda kolaylıkla anlık kampanya, fiyat ve oda uygunluğuna dair bilgileri kendileri girebilecek ve Setur ağındaki B2B müşteriler dahil yüz binlerce kişiye hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.
ÜCRET ÖDEMEDEN TURİSTE ULAŞILACAK
Setur ile yaptıkları iş birliğini değerlendiren HotelRunner Kurucu Ortağı ve CEO’su Arden Agopyan, “HotelRunner kanal yöneticisine ücretsiz olarak kazandırdığımız Türkiye’nin en önemli turizm acentelerinden olan Setur entegrasyonu ile, otellerin Setur kanal bağlantısına hiçbir ücret ödemeden bu prestijli kanal üzerinden satışlarını yönetebilmelerini sağlıyoruz. Setur ile kurduğumuz, otellerin yerli turiste odaklanarak rezervasyonlarını artırmalarını sağlayacak bu stratejik ortaklığın turizm sektörüne canlılık getireceğine inanıyoruz” dedi. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller ise, özellikle butik ve keşfedilmeye değer otellerin HotelRunner entegrasyonu ile Setur’a daha hızlı ve pratik ulaşabileceğini, aynı zamanda tüketicinin, Setur gibi güvenilir bir marka üzerinden daha fazla otelle buluşabileceğini ifade etti.

24 Ağu 2016 - 21:12 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber