'Her gün charter kaldıracağız'

Türkiye-Rusya ilişkilerinin tekrar normalleşmesinin ardından olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

TEZ Tour Yönetim Kurulu Başkanı Aleksandr Sinigibski, sezon sonuna dek günlük charter seferi yapacaklarını söyledi. Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev'in Türkiye'ye charter yasağını kaldıran kararnameyi imzalamasının ardından, charter uçuş programını hava koşullarına göre 15 Kasım'dan 30  Kasım'a kadar uzatabileceğini belirten Tez Tour yönetimi günlük sefer yapmayı planlıyor.
'HAFTADA 2 KEZDEN FAZLA OLACAK'
Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Sinigibski, Moskova'dan Antalya'ya turizm sezonunun sonuna kadar her gün 300 kişiyi taşıyacak charter seferi düzenlemeyi planladıklarını bildirdi. Sonbahar aylarının güzel geçmesini ve erken rezervasyon için iyi bir temel oluşturmayı ümit ettiklerini belirten Sinigibski, "Piyasa her şeyi yerine koyacak. Planlarımızda Moskova'dan her gün 300 kişi taşıyacak bir charter seferi düzenlemek var. Ayrıca, St. Petersburg ve Yekaterinburg'dan Antalya'ya charter seferleri düzenlemeyi planlıyoruz. Onların ne sıklıkla gerçekleşeceğini zaman gösterecek, fakat haftada iki kereden fazla olacak" dedi.
İLK UÇAK 2 EYLÜL'DE İNMİŞTİ
Sinigibski, daha önce yaptığı açıklamalarda, Türkiye'de 2016 yaz sezonunun bittiğini, fakat turistlerin olduğunu söylemişti. Rusya'dan Türkiye'ye 9 aylık aranın ardından gelen ilk charter uçağı 2 Eylül'de Moskova'dan Antalya'ya 300 turistle birlikte hareket etmişti.

06 Eyl 2016 - 20:47 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber