'Hedefim 12 ay turizm'

Atlı "Artık Türkiye sadece 5-6 ay turizm yapılan bir ülke olmamalı. Ben bunu sağlamak için çalışacağım" dedi

- Tolga ŞİLİL
AK Parti'den milletvekili aday adayı olan turizmci Kenan Önder Atlı, Antalya bölgesinden AK Parti'ye adaylık başvurusu yapan tek turizmci olduğunu hatırlatarak, "Turizmin 12 aya yayılması için çalışacağım" dedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kenan Önder Atlı, hedefleri konusunda şöyle konuştu: "Seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gitmem durumunda turizmin 12 aya yayılması için çalışacağım. Artık Türkiye sadece 5-6 ay turizm yapılan bir ülke olmamalı. Ben bunu sağlamak için çalışacağım. Turizm personelinin 6 ay sonra işten çıkarılmadığı, 12 ay çalışıp, 12 ay maaş aldığı ve 12 ay sigortalı olduğu bir sektör yaratmak zorundayız. Bunun için de ülkemizdeki turizm kaynaklarının ve potansiyelin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Tarihi ve turistik değerlerimizin daha iyi tanıtılması ve ortaya çıkarılması gerekiyor. Bunu da ancak güçlü bir AK Parti iktidarı yapabilir. Önceliği turizm olan bir yönetim biçiminin ortaya çıkması lazım, tüm turizmcilerimizin desteği şart."

#

18 Mar 2011 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber