Havuz partisinde coştular

Konaklama hizmeti vermesinin yanında misafirleri için farklı eğlenceler organize eden otel yönetimi turistlerin hem havuzda serinlemesini hem de eğlenmelerini sağlıyor

ANTALYA Kundu'daki bir otelde düzenlenen havuz partisi, dans ve müzikle renklendi. DJ müziği eşliğinde dans eden dansçılar, Rus ve Alman tatilcileri coşturdu. Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Delphin Be Grand Resort Otel'de düzenlenen havuz partisi, turistlere unutulmaz saatler yaşattı. 40 derece sıcak altında gerçekleşen partide müzik, dans ve eğlence doyasıya yaşandı. Rus dansçıların dans şovu, havuz içinde partiyi izleyenleri coşturdu. Turistler müziğin ritmine havuz içinde dans ederek eşlik etti. Her yaştan turist, partide yer aldı. Dansçılar, makinelerin ürettiği baloncuklar arasında dans etti. 1 saat süren parti dansla sınırlı kalmadı. Tatilciler arasında yapılan yarışmalarla parti renklendi.
'SERİNLİK VE EĞLENCEYİ YAŞIYORLAR'
Otelde Alman ve Rus tatilcilerin ağırlıkta olduğunu belirten Otel Misafir İlişkileri Müdürü Serdar Yıldız, haftanın her günü farklı etkinlikler düzenlendiğini söyledi. Yıldız, şöyle konuştu: "Partilerimizin konsepti sürekli değişiyor. Kimi zaman Türk gecesi, kimi zaman Latin eğlenceleri düzenliyoruz. Havuz partileri müşterilerimizin en çok sevdiği eğlencelerden biri. Çünkü parti tamamen havuzda gerçekleşiyor. Sıcaktan bunalan müşterilerimiz serinlik ve eğlenceyi aynı anda yaşıyor."

20 Ağu 2017 - 21:37 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber