Güzeller geçidi

ALTAV’ın girişimiyle ‘Miss Finland Güzellik Yarışması’ 10 finalisti Alanya’da kampa girdi

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Detur işbirliğinde Alanya’da bu yıl ikincisi düzenlenen Miss Finland Güzellik Yarışması Alanya kampı basın tanıtımı Sultan Sipahi Otel’de gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı, Helsinki Kültür ve Turizm Ateşeliği’nin destek verdiği organizasyona Finlandiya'dan 2 TV kanalı ve 3 yazılı ulusal medya temsilcileri de katıldı. İsim isim çağırılarak basın karşısına çıkarılan güzellerin çekimleri havuz başında devam etti. 3 Mayıs tarihinde Finlandiya’da canlı yayınlanacak final yarışması öncesinde çok önemli bir tanıtım çalışmasına ev sahipliği yaptıklarını ifade eden ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, etkinliğin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini söyledi. Cimrin, “Aramızda Finlandiya basınından çok güçlü temsilciler bulunuyor. Kendileri 5 günlük Alanya kampında çekimler gerçekleştirecekler. Finlandiya’daki finalin TV canlı yayınında Alanya’da yapılan çekimler gösterilecek. Ayrıca finalden önce 1 Mayıs günü gösterilecek bir TV programı da tamamen Alanya kampına ayrılacak” dedi.

ALANYA GÜZELİ SEÇİLECEK

Finlandiyalı güzeller, Alanya'nın plajları ve tarihi yerlerinin dışında Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda çekimlere katılacak. Finlandiya’dan ilk defa 31 Mayıs’ta Gazipaşa’ya direkt seferlerin başlayacak olması açısından havalimanında yapılacak çekimler büyük önem arz ediyor. Alanya Belediyesi, Türk Hava Yolları (THY), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alara Otelciler Birliği, Başkent Hastanesi, Kleopatra Otelciler Birliği ve Sultan Sipahi Otel sponsorluğunda gerçekleşen kamp programında yarın ‘Alanya Güzeli’ de seçilecek.

16 Nis 2014 - 18:18 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber