Dahaoğlu iddialı konuştu

ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Rus pazarının nabzının attığı MITT Moskova’da 40 metrekarelik özel Alanya standıyla tanıtım çalışmalarımızı yapacağız” dedi

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Rusya’da 11-13 Mart’ta yapılacak Intourmarket ve 14-16 Mart’ta yapılacak MITT Moskova Fuarı'na katılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Rusya pazarı, Antalya ve Alanya turizmi için vazgeçilmezimiz. Son dönemde yaşanan siyasal uzlaşma ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Ruslar için cazibe merkezi olan Alanya’ya gelerek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile diplomatik temaslarda bulunması Rusya’da büyük ses getirdi. Bu görüşme diplomatik mesajlar verirken, bir yandan da bölge güvenliği, imaj ve tanıtım anlamında Antalya ve Alanya’yı zirveye taşıdı” dedi.
'LAVROV’UN FOTOĞRAFI KULLANILACAK'
Bu olumlu gelişmelerin seyrinin değişmemesi durumunda, uçak düşürme kriziyle 2016 yılında kapanma noktasına gelen Rusya pazarının 2017’de tarihi rekora imza atabileceğini söyleyen Dahaoğlu, “ALTAV olarak Moskova’da ardı ardına yapılacak olan Intourmarket ve MITT Moskova Fuarı'nda Bakanlık çatısı altında yer alacağız. Rus pazarının nabzının attığı MITT Moskova’da ayrıca 40 metrekarelik özel Alanya standıyla tanıtım çalışmalarımızı yapacağız. Standımızda Alanya temalı promosyon ürünlerinin dağıtımı dışında görsel şovlar ve tatil hediye çekilişleri de olacak. Rus Dışişleri Bakanı Lavrov ile Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Alanya’da çekilen fotoğrafları da tanıtımlarımızda kullanılacak” açıklamasını yaptı.

İLGİLİ HABERLER
Rusya'da rezervasyon rekoru

09 Ara 2016 - 20:15 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber