Bugün Anex geliyor

Önce Pobeda, ardından Coral'ın yolcularını ağırlayan GZP, bugün de en büyük Rus tur operatörü Anex'in yolcularını ağırlayacak. İlk Azur Air uçağıyla 192 Rus turist gelecek

Yasin ARAZ

GAZİPAŞA-Alanya Havalimanı (GZP) bugün de tarihi günlerinden birini yaşayacak. Geçtiğimiz hafta Rusya'nın başkenti Moskova'dan önce tarifeli seferlerine başlayan Pobeda'yı, geçtiğimiz çarşamba günü de ilk charter uçuşunu yapan Coral Travel'i ağırlayan GZP, bugün de saat 11.00'de inecek Anex Tour'un yolcularını karşılayacak. Haftanın 6 günü karşılıklı seferler yapacak olan Anex Tour, Boeing 737-800 tipi uçaklarıyla yolcularını Alanya'ya taşıyacak. Bugün inecek ilk uçağın da tıpkı Pobeda ve Coral gibi tam dolu bir şekilde 3'ü bebek toplam 192 yolcusuyla Alanya'ya geleceğini ifade eden yetkililer "Uçakta Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu, Genel Müdür Yardımcısı Yasir Karaçor ve Anex Tour Kontrat Müdürü İfran Başır Serteser de yer alacaklar. Uçuşlar Alanyamıza, Gazipaşamıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dediler.

28 Nis 2017 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber