Bu plajlar baramda dolup taştı

Bodrum'da yabancı turistlerin yanı sıra, bayram için ilçeyi tercih eden vatandaşlar da plajları doldurdu. Sonbahar mevsimine rağmen hava sıcaklığının 30 derecede seyrettiği ilçede plajlar, yazı aratmadı

KUZEY Avrupa ve İskandinav ülkelerinden gelen turistler ile bayramda ilçeyi tercih eden vatandaşlar, Bodrum'u hareketlendirdi. Hava sıcaklığının 30 derece, su sıcaklığının da 20 derecede seyrettiği ilçede plajları dolduran turistlere, sabahın erken saatlerinde bayramlaşan yerli tatilciler de eklenince sahiller tıka basa doldu. Turistik ilçenin Paşatarlası, Kumbahçe, Bitez ve Gümbet plajlarında adım atacak yer kaldı. Güzel hava nedeniyle birçok turist günübirlik teknelerle mavi yolculuğa çıktı. Tatilciler çocuklarıyla bol bol denize girip, güneşlendi.
'BODRUM'UN HAVASI BİZİ YANILTMADI'
Tatil için ilçeyi tercih eden İzmirliemlak ve gayrimenkul danışmanı, bir çocuk annesi 40 yaşındaki Senem Acar, "Güzel hava bize yakınlarımızla birlikte çifte bayram yaşattı. İki tatili bir arada yapmak için bu ayı beklemiştik. Bodrum'un havası bizi yanıltmadı. Bayramın birinci günü gelemeyenler diğer günlerde fırsatı kaçırmasınlar. Yaz tatilinin son günlerinde ilçeye gelip dinlensinler" dedi.

05 Eki 2014 - 12:21 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber