Baltacıoğlu'nun acı günü

ALANYA'DA 1992 yılından bu yana gerçekleştirilen dünya ve Avrupa plaj voleybolu turnuvalarını düzenleyen isim olan, Alanya'nın spor turizmine ve dolayısıyla tanıtımına ciddi katkılar sağlayan, Alanya sevdalısı ve eski milli voleybolcu Dünya Baltacıoğlu, kendisi gibi Türk voleybolunun önemli isimlerinden olan babası Tuna Baltacıoğlu'nu (88) kaybetti.

Eski milli voleybolculardan Tansı Yıldırımer'in de babası olan Tuna Baltacıoğlu, Altınyurt Spor Kulübü Kurucusu ve 30 yıllık başkanıydı. Baltacıoğlu'nun cenazesi bugün İstanbul Üsküdar Altunizade Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Yeni Alanya Ailesi, Tuna Baltacıoğlu'na Allah'tan rahmet, Dünya Baltacıoğlu ve Tansı Yıldırımer'e başsağlığı diler.

#

17 Mar 2012 - 00:03 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber