Bahçeşehir'den anlamlı organizasyon

BAHÇEŞEHİR Koleji Alanya Anaokul Okul Aile Birliği, kırsal bölgedeki öğrencilere yardım etmek amacıyla Sultan Filika Restoran'da tanışma ve kaynaşma kahvaltısı organizasyonu yaptı.

Bahçeşehir Koleji öğretmen, öğrenci ve aileleri güzel bir hafta sonu geçirirken, aynı zamanda da sosyal bir yardımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Kapıda karşılanarak tek tek masalarına yerleştirilen öğrenci ve veliler, organizasyonun içindeki aktivitelere de katıldılar. Pamuk şekerler, patlamış mısırlar, kahveler, taze meyve suları, kum boyamalar, baloncular çocukların büyük ilgisini topladı. Çocuklar için özel olarak hazırlanan animasyon gösterisinin ardından, çeşitli yarışmalı oyunlar oynandı. Veliler için özel olarak hazırlanmış hediye çekilişleri de güne renk kattı. Çocuklar çuval yarışları, su taşıma için mücadele ederken, babaları futboldaki hünerlerini top sektirmelerle gösterdiler. Anneler ise maharetli ellerini yün çilelerini sararak gösterdiler. Hazırlanan barbekü ile isteyen veliler daha uzun saatler mekanda kalma fırsatı yakaladılar. Bu anlamlı günün ev sahipliğini yapan Bahçeşehir Koleji Anaokul Okul Aile Birliği Başkanı Elif Yener, "Yaptığımız sosyal etkinlikler sonucunda okul aile birliğimizin elde ettiği gelirlerle gerek kardeş okulumuza, gerekse Alanya ve çevresindeki ihtiyacı olan pek çok çocuğa ulaşarak onların eğitimine destek olmak ve yardım elimizi uzatmayı amaçladık. Bu tip organizasyonlarımızda maddi manevi yanımızda olan tüm okulumuz öğrenci velilerine okul aile birliği adına teşekkür ederiz. Yaptığımız organizasyonlarla yardımlarımızın devamını getirmek arzusundayız” dedi.

#

09 Kas 2010 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber