Avrupa yüzünü Antalya'ya çevirdi

Uluslararası yüzlerce firmayı Antalya’da buluşturan bir adres Expo Center. Daha şimdiden 2015 yılı rezervasyonlarını doldurmaya başladı. Avrupa ülkeleri, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri’nden katılımcı, ziyaretçi firmalar sırada

ULUSLARARASI yüzlerce firmayı Antalya’da buluşturan bir adres Expo Center. Daha şimdiden 2015 yılı rezervasyonlarını doldurmaya başladı. Avrupa ülkeleri, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri’nden katılımcı, ziyaretçi firmalar sırada.

Antalya yeni yılın uluslararası ilk dört fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı, Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı için hazırlıklarını hızla sürdüren Antalya Expo Center, Avrupa ve Ortadoğu’nun yüzünü Antalya’ya döndürdü.

TALEP ARTTI

Yurtdışından geçen yıllara nazaran çok daha büyük bir taleple karşılaşıldığını belirten Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, fuarlar için Avrupa ülkelerine, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerine katılımcı, ziyaretçi firma ve grup davetleri yapıldığını söyleyerek şimdiden Anfaş Hotel Equipment ve Anfaş Food Produduct Fuarları kapsamında KKTC Otelciler Birliği, Yunanistan heyeti, Balkan heyeti, Rusya Otelciler Federasyonu, Kazak Turizm Birliği’nden ilgili yöneticilerin katılımıyla birlikte ziyaret sözü alındığını kaydetti.

BALKAN ÇIKARTMASI

Turizm sektöründe çıtalarını yükseltmek isteyen 5 binin üzerinde Balkan Oteli’nin Anfaş Hotel Equipment Fuarı’na çıkartma yapacağı bildirilirken yeniden yapılanma sürecine girmiş otelleriyle Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Sırbistan, Gürcistan ve Bosna Hersek’in 80 kişilik heyetle fuarı ziyaret edeceği öğrenildi. Fuar kapsamında 5 yıldızlı otel genel müdürleri, satın alma müdürleri,  renovasyona giren otellerin yöneticileri, yeni yatırım firmalarının satın alma müdürleri ile proje müdürleri ve zincir restoranların yöneticileri özel randevulu olarak VIP salonda düzenlenen görüşme programıyla katılımcı firmalarla birebir görüşme imkanı da bulacak.

KÜLTÜRLER ANTALYA’DA BULUŞACAK

Yurtiçi ve Yurtdışından binlerce şefin buluşma noktası da olacak olan Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) önderliğinde 7. Uluslararası Altın Kep Aşçı Yarışması da düzenlenecek. Dünyanın farklı ülkelerinden Michelin Yıldızlı şeflerin katılacağı yarışmada jüriyi ise ünlü isimler oluşturacak. Türkiye’nin gastronomisine çok büyük katkı sağlayacak olan Anfaş Food Product fuarı ise ülkelerin aşçı milli takımlarını Türkiye’de ilk kez bir araya getirecek ve Antalya’da yemek kültürlerini tanıtacak.

2015 YILI FUARLARI

Anfaş Hotel Equipment (26. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı): 21–24 Ocak 2015

Anfaş Food Product (22. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı): 25–28 Şubat 2015

Anfaş Bevex (4. Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı): 25–28 Şubat 2015

Anfaş City Expo (5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı): 01–03 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Anfaş Hotel Equipment ve Anfaş Food Product Fuarlarını her sene 45‘ i aşkın ülkeden 40 binin üzerinde profesyonel ziyaret ediyor.

Kaynak: Hürriyet - Tuğçe Yıldız

15 Ara 2014 - 12:38 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber