Atalay büyülendi

Başbakan Erdoğan'ın eski özel danışmanlarından, BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, Alanya'nın tarihi ve doğal güzellikleri karşısında adeta büyülendi

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın eski özel danışmanlarından olan, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret amacıyla geldiği Alanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde gördü. AGC Başkanı Mehmet Ali Dim tarafından gezdirilen Atalay'a Anadolu Ajansı (AA) Alanya Büro Müdürü Fazıl Tunç, Haber Alanya Gazetesi sahibi Cevdet Zamanoğlu, Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü ve Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu da eşlik etti. Dimçayı'nda öğle yemeği yiyen Atalay, bölgenin güzelliği karşısında adeta büyülenirken, Alanya'nın dünyanın en güzel bölgelerinden birisi olduğunu söyledi. Atalay, Alanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdikten sonra Alanya Karadenizliler Derneği'ni de ziyaret etti. Dernek yönetimi tarafından ağırlanan ve aslen Trabzonlu olan Atalay, Alanya'da Karadeniz kültürünün de yaşatılması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi. Atalay, dün Alanya'dan ayrıldı.

#

18 Eyl 2010 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber