ALODİF bugün start aldı

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleşecek ALODİF Fuarı, bugün saat 10.00'da düzenlenecek törenle açıldı. Fuar, 1 Mart 2015 tarihine kadar ziyaretçilerine açık olacak

ALANYA

Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekân Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF), bugün Alanya Park-Kestel Fuar Alanı’nda kapılarını 3. kez ziyaretçilerine açtı. AFT Fuarcılık tarafından düzenlenen ALODİF 2015’in resmi açılışı saat 10.00’da protokol üyeleri ve firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Kaymakam Erhan Özdemir, "Alanya'ya uluslararası fuarcılığı taşımalıyız" dedi. 
AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, ziyaretçi yoğunluğunu arttırmak için fuarın tanıtımının yapıldığını belirtti. Alanya dışında Antalya, Manavgat, Konya ve İzmir’den de katılımcı firmaların fuarda yer alacağını belirten Aktaş, "ALODİF’de ziyaretçi yoğunluğunun daha üst seviyelere ulaşması adına, tanıtım çalışmaları etkinliklerle desteklenecek. Fuar öncesi son hazırlıklarını tamamlayan katılımcı firmalar, fuara özel kampanya ve indirimlerle sezon öncesi ziyaretçilere ürün ve hizmetlerini sunacaklar. Fuarların tanıtımının sosyal medya üzerinden de yaptık. Ve bu yolla daha geniş kitlelere ulaştık. Facebook’da oluşturduğumuz sayfada fuarla ilgili gelişmeleri, katılımcı firmaların paylaşımlarına yer verdik. Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO), Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD), Alanya Birleşik İş Adamları Derneği (ALBİAD), Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanları Derneği (ATYD), Otel Satın Alma Müdürleri Derneği (OSMED), Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED), üyelerine fuarın duyurusunu yaparak ALODİF 2015’e destek verdiler. Fuar, 27-28 Şubat 2015 tarihlerinde, 11.00-19.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. ALODİF 2015’in kapanış günü olan 1 Mart 2015 tarihinde ise, fuar 11.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Yaşanılan tüm zorluklara rağmen Alanya’da fuar organizasyonlarının gelişmesi ve büyümesi adına ara vermeden bu organizasyonların devam etmesi gerekliliği yönünde bizlere desteklerini devam ettiren tüm kuruluşlara ve katılımcı firmalarımıza da ayrıca teşekkür ederiz” dedi. Alanya genelinde başta yiyecek-içecek ve turizm sektörü firmaları olmak üzere diğer tüm mesleki kurum ve işletmelere davetiye gönderildi. Ayrıca www.aftfuarcilik.com adresinden alınacak online davetiye ile de fuar ziyaret edilebilecek.

27 Şub 2015 - 10:38 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber