Almanya'dan kötü haber

Alman seyahat acentelerinin rezervasyonlarında yaz aylarında gözlenen düşüşlerde 'son dakika' satışlarındaki gerilemenin büyük rol oynadığı belirtiliyor

ALMANYA'DAKİ seyahat acentelerinin 2016 Ağustos dönemindeki rezervasyonlarında yüksek sezonun da etkisiyle artış olduğu gözlendi. Almanya genelinde yaklaşık bin 500 acenteye teknik altyapı hizmeti veren Synccess adlı kuruluşun verilerine göre, Ağustos 2016 döneminde acentelerin toplam rezervasyonlarında ortalama yüzde 5 artış oldu. Yıl genelindeki rezervasyonlarda ise buna karşılık yüzde 0,5’lik hafif bir rezervasyon artışı olduğu gözlendi. Yıl bazındaki bu durgunluğun en büyük nedeni olarak son dakika satışlarında bu yılki önemli oranlardaki düşüş gösterildi. Temmuz 2016’daki rezervasyonlarda ise yüzde 2,8’lik gerileme gözlenmişti. Ağustos ayındaki toplam rezervasyonlarda yüzde 5 artış olmasına karşın, Ağustos çıkışlı seyahat rezervasyonlarında ise yine son dakikadaki gerilemeye bağlı olarak yüzde 5’lik düşüş kaydedildi.

06 Eyl 2016 - 20:46 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber