Alanya'da güneş keyfi

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Alanya'da turistler denizin ve güneşin tadını çıkarıyor

- Mesut DEĞİRMENCİ
SAHİLLERİ dolduran turistler, renkli görüntüler oluşturuyor. Hava sıcaklığının 29 dereceyi gördüğü Alanya'da turistler, plajlara akın ediyor. Turistlerin birçoğu bol bol güneşlenirken, bazıları da yüzmeyi tercih ediyor. İlçeye tatile gelen turistler, Damlataş ve Kleopatra Plajı'ndaki Alanya Kalesi manzarasında denize girmenin ve güneşlenmenin tadını çıkarıyor. Alanya Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının giderek düşeceğini belirterek bugün ve yarın ilçede yer yer gök gürültülü ve sağanak yağış beklendiğini ifade ettiler.

#

06 Eki 2012 - 00:55 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber