Alanya'da afişle turist çekilecek

AESOB tarafından turistleri çarşıya gelmesini sağlamak için hazırlanan Türkçe, İngilizce ve Rusça afiş çalışması Alanya'da da yapılacak

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), kent merkezindeki alışverişi canlandırarak ve turistlerin çarşıya gelmesini sağlamak için Türkçe, İngilizce ve Rusça afişler hazırladı.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, yaptığı yazılı açıklamada, yerli ve yabancı turistleri kent esnafıyla buluşturmak ve çarşıyı hareketlendirmek için Türkçe, İngilizce ve Rusça afiş hazırladıklarını bildirdi.Afişlerin ilk etapta, kent içi ulaşımını sağlayan 50 otobüse giydirildiğini belirten Sevimçok, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  "Antalya sadece otel, deniz ve AVM üçlüsünden ibaret değil. Bu kentin kendi kültürünü yansıtan semt pazarları, özel lezzetleri, çarşıları ve esnaflarının bulunuyor. Afişlerde bunları vurgulamaya çalıştık. Gayemiz hem kent merkezini hareketlendirerek turisti çarşıya çekmek hem de esnaflarımıza destek olmak."
'ALANYA'DA DA YAPMAK İSTİYORUZ'
Sevimçok, aynı çalışmayı Kemer ve Alanya'da da yapmak istediklerini, Antalya Büyükşehir Belediyesinden destek istediklerini ve olumlu karşılandıklarını, önümüzdeki günlerde billboardlara da afiş yerleştireceklerini kaydetti.
TURİSTLERİ KENT MERKEZİNE DAVET ETTİ
AESOB tarafından hazırlanan afişte "Antalya'yı yaşadınız mı?" ve "Bu şehri yaşamadan dönmeyin" gibi sloganların Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak yazdığını anlatan  Sevimçok, turistleri kent merkezine davet ederek gezmeleri istedi.

17 Tem 2013 - 18:19 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber