Alanya'nın dış açılan yüzü Lavrov

ALTAV, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Çavuşoğlu'nun bu pozunu, Rusya ile BDT ülkelerinde kullanmak üzere harekete geçti

LAVROV'UN,Çavuşoğlu ile tarihi Kızılkule önünde, kale, tersane ve deniz manzaralı bu Alanya pozunu Twitter'da değerlendiren TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim "Rusya fuarında bu poz kullanılmalı. Rusça broşürlere de basılmalı. Teşekkürler Çavuşoğlu" demişti. 

ALTAV: HAZİNE DEĞERİNDE

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) bu pozla ilgili harekete geçti. ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu "Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda (BDT) Alanya adına hazine değerindeki bu fotoğrafı kullanacağız. Bugünkü toplantımızda bu pozu en verimli şekilde nasıl kullanabileceğimizi konuşacağız" dedi. 

ALTİD VE TÜRSAB'IN MESAJI

ALTİD Başkanı Burhan Sili "Lavrov'un Alanya ziyareti turizme ciddi katkı sağlayacak. Bu poz da tanıtımda elimizi güçlendirecek" derken, TÜRSAB Başkanı Suat Çavuşoğlu ise "Sayın Çavuşoğlu, turizme inanılmaz bir katkı sundu. Bu paha biçilemez pozu kullanarak tüm dikkatleri Alanya'ya çekeceğiz" dedi.

06 Ara 2016 - 22:24 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Nerde gurur - Tavuk acikinca kendini dari ambarinda sanirmis. Ruslara pek guvenmeyelim, cunku onlarda bize guvenmiyor... Zamaninda ruslara konusmadigimiz laf kalmamisti.Simdi nasil herkesi kendi peslerinden kosturuyor. Iste buda bizim politika .. Bu isler atip tutmayla olmuyor.. Ya oturdugun pozisyonu bileceksin ,yada abuk sabuk laf etmeyeceksin. Anlayana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 22:24

Çorum Haber