Alanya gözden düştü

Dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi TripAdvisor, kullanıcıların oylarıyla belirlediği "Dünyanın en iyi destinasyonları" listesini açıkladı

TRİPADVİSOR'UN açıkladığı listeye göre, 25 destinasyonun bulunduğu dünya listesine Türkiye'den sadece İstanbul girerken, Avrupa'nın en iyi destinasyonları listesine ise İstanbul'la birlikte Göreme de girdi. Alanya liste dışı kalırken, Manavgat'ın listede yer alması şaşkınlık yarattı.
İŞTE O LİSTE
İşte dünyanın, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi destinasyonlarından ilk 3'te yer alan bölgeler: Dünya listesi, Bali-Endonezya, Londra-İngiltere, Paris-Fransa, İstanbul dünya listesinde 11'inci sırada yer aldı. Avrupa listesi, Londra-İngiltere, Paris-Fransa, Roma-İtalya, İstanbul Avrupa listesinde 7., Göreme ise 24. sırada yer aldı. Türkiye'de ilk 10 ise şöyle sıralandı: İstanbul, Göreme, İçmeler, Ürgüp, Dalyan, Kalkan, Kuşadası, Ölüdeniz, Kemer, Manavgat.

24 Mar 2017 - 21:57 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Emrah - Mekanlar kalitesiz, fiyatlar pahalı, garsonlar artis. Bir alanyalı olarak dışardan gelen misafirlerimi yemeğe manavgata götürüyorum. Yabancı turistlere insanlarımızın" ne gözle baktığı ortada.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 21:57
03

Dahası da var... - Alanya şehir merkezi beton yığını...Büyük şehirlerden betonlardan kaçmak yeşillik, doğa görmek isteyenler neden gelsin ki? Bir de arıtma sorununu çözmek gerek. Yazın denizi kirli görmek insanı üzüyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 21:57
02

Ümit - Emrahmısın ne karın ağrısısan sen git alanyadan 15 yıl geride olan manavgatta yaşa koçum hiç olmazsa müsteriler alanyada kalır sahtekar yalancı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 21:57
01

Hasan Uyanık - Gelmesinler zaten, ahlakımızı bozuyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 21:57

Çorum Haber