Alanya'dan İsveç emekli fuarına çıkarma

Alanya, İsveç'de düzenlenen İskandinavya'nın en büyük emekli turizmi fuarına çıkarma yaptı

İSVEÇ'TE düzenlenen İskandinavya'nın en büyük emekli fuarına Türkiye'den yalnızca Alanya ve yine Alanya'da bulunan SunPrime C Lounge Hotel katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katılmadığı fuara, İspanya, Yunanistan, Portekiz, Hırvatistan, Küba, Baltık ülkeleri ve Güney Amerika ülkeleri resmi stantlarla katıldı. 
FUARA İLGİ BÜYÜKTÜ
Kış aylarını sıcak ülkelerde geçirmek isteyen 3. yaş grubu ve emekli seyahatseverler, sabahın erken saatlerinden itibaren fuara yoğun ilgi gösterdi. 
Alanya Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, fuarın birinci gününde, Türkiye'nin İsveç Büyükelçisi Kaya Türkmen'i Büyükelçilik'te ziyaret ederek, Türkmen'e bu sene Süperlig'de
oynayan Alanyaspor forması ve Alanya gravürü hediye etti. 
Alanya'yı tanıtmak için fuara katılan temsilciler, Atlasglobal İsveç ve Danimarka Müdürü Ayşe Mısırlı Mirza ile Atlasglobal'in Antalya ve Alanya Gazipaşa havalimanlarına direkt uçuş düzenlenemesi konusunda görüşmeler de gerçekleştirdi. 
Fuara katılanlar, fuarın Alanya açısından oldukça başarılı geçtiğini ifade ediyor.

23 Eki 2016 - 10:44 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber