Alanya'da turizmin 'baş düşmanı' belli oldu

Birkaç yıldır esnaf ve turizmcinin istediği gibi gitmeyen turizm sezonunun düşmanı belli oldu

Alanya'da turizmin 'baş düşmanı' belli oldu
Haber albümü için resme tıklayın

RUSYA ile yaşanan uçak krizi, yurtta ve turizm pazarımız olan İngiltere, Fransa, Belçika gibi ülkelerde yaşanan terör saldırıları, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve tur operatörlerinin olumsuz etkilediği turizm sektöründe 'baş düşman' sonunda belli oldu. Baş düşmanın 'içimizden' çıkması ise dikkat çekti.
Şehir merkezinde bulunan bir otel astığı pankartla turizmin baş düşmanını ilan etti. Otelin en üst katında yer alan pankartta şu ifadeler yer aldı: 'Alanya turizminin baş düşmanı gürültülü ve susturucusuz motorlardır' ifadesi yer aldı. Turizmcilerin yanında vatandaşların da rahatsızlık duyduğu 'Baş düşman' ile ilgili yetkililerin yapacakları merakla bekleniyor.

18 Tem 2017 - 14:05 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Halk - Polis ile jandarma göz yummaya devam ettiği ve gerekli kontrolleri yapmadığı sürece bu işkence bitmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 14:05
06

arif zengin - Insanligin dusmani o motorcular ama onlara izin veren jandarma,ve,piliste onlara ortaktir islerini yapmadigi icin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 14:05
04

Abdullah birisi - Çok doğru.bizde evlerimizde bu kontrolsüz motorcular ve otomobillerin teybinden rastgele cildirmisca açılan müzik v.s buna bir çözüm olmalı.gecede aynı gunduzde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 14:05
03

Rifat Kaptan - Aynen bıktık bu motorlardan ve sesi son gaz açık müzik dinleyenlerden vede eksozu açık araçlardan! Neden yetkililer buna bir çözüm bulmuyor?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 14:05
02

nuri görür - Yazar Alper Kutay bey, defalarca gazetede yazdı, uyardı. Biz yorumlarımız ile destek verdik, yine de değişen bir şey yok. Motosiklet denetimi çok zayıf. Ayrıca gece saat: 01-02 gibi özel otomobillerden çok yüksek müzik sesi geliyor!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 14:05

Çorum Haber