Ailelere ekonomik tatil

ERKEN rezervasyon dönemini kaçıran ve tatil planı yapan kalabalık ailelerin maliyet sıkıntısı dikkate alarak kurulan ''www. ekotatil.com'' adlı internet sitesinde, her bütçeye uygun tatil seçeneği bulmak mümkün.

Ekonomik otel alternatifleriyle tatilin herkes tarafından yapılmasına imkan tanıyan ve Temmuz ayı itibariyle faaliyete giren sitede, farklı zevklere, bütçeye uygun yurt içi otellerin yanı sıra Kıbrıs'taki otellere de yer veriliyor. Ets Group Alternatif Satış Kanalları Müdürü Garen Bulur, yeni açılan sitenin ziyaretçilerine Türkiye genelinde en ekonomik otel alternatifleri sunmayı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladığını söyledi. Uygun fiyatlı tesisler sayesinde kalabalık ailelerin de düşük bütçelerle tatil yapabileceğini belirten Bulur, sitenin bundan sonra yılın 12 ayı açık kalarak tatilcilere hizmet vereceğini bildirdi. Çocuklu aileleri hedefleyerek çalışma yaptıklarını anlatan Bulur, ''Birçok tesiste 0-12 yaş çocuklar ücretsiz konaklayabiliyor. Ayrıca tercihleri kolaylaştırabilmek için su kaydıraklı, denize sıfır tesisler gibi temalarla özel tesis aranmasına imkan tanıdık. Yüksek sezonda gecelik fiyatların üç haneli rakamlara çıkmamasına özen gösterdik" dedi. Fiyat kriterleri doğrultusunda, uygun ürünlerin olduğu tüm bölgelerdeki otelleri portföylerinde bulundurduklarını belirten Bulur, şunları kaydetti: "Temmuz ayı içerisinde gecelik, kişi başı 39.90'TL'den başlayan fiyatlarla tesislerimizi misafirlerimizle buluşturuyoruz. Günümüz şartlarında ortalama bir restoranda iki kişinin hangi rakamlara yemek yediğini düşünürseniz sitemizdeki tesislerin gecelik fiyatların da oldukça makul olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Bölge ismi telaffuz etmek gerekirse, ürün çeşitliliği açısından Antalya ve Bodrum, bölgelerindeki tesislerin bolluğu sayesinde daha fazla ön plana çıkıyor. Sitedeki otellerin bir çoğu ile uzun yıllardır çalışmaktayız, fakat özel bir site ile onları ilk defa ön plana çıkartmış bulunmaktayız. Oldukça olumlu geri dönümler alıyoruz, arama talepleri ve sitenin günlük ziyaretçi sayıları beklentilerin üzerinde seyrediyor." Bulur, hemen hemen tüm bankaların kredi kartlarına 12 takside kadar ödeme alternatifleri sunduklarını ifade ederek, kısa bir süre sonra site üzerinden online satış imkanı da sağlayacaklarını bildirdi.

#

08 Tem 2010 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber