Teşekkür ederiz

ALBİMO

Alanyaspor'u seyretmek ve oyundan zevk almak, yerini artık korku filmi izlemeye bıraktı. Sezon başından beri yazılarımda takımı hep destekledim ve kazanırken dahi bazı konulara dikkat çektim. Hatta öyle bir konuma geldim ki yönetimin ve takımın kalemi yaftası bile yapıştırıldı. Halbuki tek amacım ve isteğim üst lig zevkini yaşamak ve camiama sahip çıkmaktı. Gelinen nokta beni de hayal kırıklığına uğrattı. Bir takım yenilir ama mücadele eder, koşar, yalandan da olsa çırpınır. Elâzığ maçını izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır. Bugüne kadar ALBİMO Alanyaspor seyircisinin isteklerini, futbola bakış açılarını hep yazdık. Demek ki yazılar, yorumlar bazıları için sadece sıradan bir ayrıntıdan ibaret. Bir futbolcunun alternatifi yoksa futbolcu yerim garanti diye istediği zaman oynar, istemediği zaman da sahada dolaşır, maçını tamamlar. Tribünler çıldırmış, taraftar maç sonu ağlıyor, umurunda değil. Yazı başlığımda dediğim gibi TEŞEKKÜR EDERİZ… Adana maçından sonra, Elazığspor'a da bu sezon ilk deplasman galibiyetini kazandırarak tarihe geçtiğiniz için.

TEŞEKKÜR EDERİZ… Sizlerin rahatlığı için her imkanı sağlayan, sizlere evlatları gibi davranan, Süper Lig ayarında tesislerde barındıran, her koşulda arkanızda duran yönetim kurulunu zor durumda bıraktığınız için.

TEŞEKKÜR EDERİZ… Yönetime yakın görünüp, arka planda saha sonuçlarına göre baltalarını çıkaranlara bu fırsatı verdiğiniz için.

TEŞEKKÜR EDERİZ… Evimizde bu kadar mağlubiyete rağmen vefalı seyircimiz sizi terk etmiyor. Tüm statlarda taraftar-futbolcu kavga yapıyor. Her türlü hakaretler havada uçuşuyor. Alanya seyircisi ne yapıyor? Sadece donmuş vaziyette ağlıyor. Teşekkürler maç sonu insanları ağlattığınız için.

TEŞEKKÜR EDERİM... Elazığ maçı sonrası 'Abi sen daha bu futbolcuları destekle' sözlerine muhatap ederek baş ağrısı ile stadyumdan uzaklaştırdığınız için.

Bundan sonra kalan maçlarda ne yaparsınız bilmiyorum ama aynı kadro ile iki hafta farklı mücadele tarzı veriyorsanız, alacağınız sonuçlarla yavaş yavaş hedefe konulursunuz. Yeni hocamız hakkında bu maçla alakalı konuşmak yersiz. Geçtiğimiz hafta kazanan takımla oynaması doğru bir karardı. Eğer Hüseyin Kalpar düzeyindeki birisi bu takıma neşteri net vurmazsa o zaman söylenecek çok şey olacaktır. 2 aydır "Kadro yetersiz" diye yazıyoruz ama oynayanlarda da biraz sorumluluk olması gerekir. 18 Kasım'daki yazımda da bunları belirtmiştim. Şimdi tüm yorumlarda takımın yetersiz olduğu söyleniyor. Günaydınlar.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Veysel Okşar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber