Windows 9'un temeli atıldı

Eğer "Windows 9 da nereden çıktı" diyorsanız, bu soruyu bize değil Microsoft'a sormalısınız!

Farklı kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre Microsoft, Windows 9 üzerindeki çalışmalarına bir süre önce başladı. İddialara göre "Windows 9" kod adı verilen bir sonraki Windows'un adı, Windows.next veya Windows vNext de olabilir.
İnternetin farklı köşelerinden bir araya getirilen Microsoft çalışanlarına ait bazı bilgilere göre Microsoft, Windows 9'un planlama ve geliştirme aşamasını başlatmış durumda. Bu bilgilerin ve yukarıda gördüğünüz e-postanın kaynağı ise MsftKitchen adındaki web sitesi.
Win8China web sitesinin söyledikleri ise yukarıdaki bilgilerle biraz çelişiyor. Bu web sitesine göre de Microsoft, yeni jenerasyon bir Windows üzerinde çalışmalarını başlatmış bulunuyor. Ancak Win8China, yeni işletim sisteminin isminin Windows Blue olacağını iddia ediyor. Bir kaynağa göre ise "Windows Blue" adının Windows 9'un bir alt bileşeni olması muhtemel.
Henüz Windows 8'in final sürümü piyasaya sürülmeden Windows 9 hakkında konuşmak için tabi ki fazlasıyla erken. Ancak Win8China yeni işletim sisteminin "yakın gelecekte" ortaya çıkacağı konusunda ümitli.

#

12 Ağu 2012 - 04:24 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber