WhatsApp'taki o özellik tüm kullanıcıların erişimine açıldı

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda sadece beta kullanıcılarına sunduğu 'sohbet sabitleme' özelliğini tüm Android kullanıcılarına sundu

WHATSAPP sohbet sabitleme ya da sohbet pinleme olarak geçen yeni özelliği geçtiğimiz haftalarda beta kullanıcıları tarafından test edilmeye başlanmıştı. Bu özellik artık tüm Android kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Söz konusu özellik iOS işletim sistemli cihazlara ne yazık ki henüz gelmedi. 
WhatsApp’ta istediğiniz bir sohbeti uygulamanın başına sabitlemek için yapmanız gereken işlem ise son derece basit. Uygulamayı açıp, bir grup veya kişinin üzerinde parmağınızı basılı tuttuğunuzda üst kısımda bir raptiye işareti çıkıyor. Bu işarete tıklandığında o sohbet en üstte sabitlenmiş oluyor. Uygulama üzerinde bu şekilde 3 kişi veya grubu sabitleyebiliyorsunuz.

Kişiyle en son ne zaman görüştüğünüz veya mesajlaştığınız fark etmeden istediğiniz sohbeti istediğiniz zaman uygulamanın en üstüne sabitleyebiliyorsunuz.

Android kullanıcıları uygulamayı en son sürüme güncelleyerek yeni özelliği kullanabilir.

22 May 2017 - 12:47 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber