WhatsApp kullanıcıları dikkat!

Her geçen gün yenilenmeye ve gelişmeye devam eden WhatsApp'ın son yeniliği kullanıcılarının gizliliğini ihlal ediyor

WHATSAPP'IN son uygulaması olan WhatsStats ile listenizdeki kişilerin tüm aktivitelerini öğrenebileceksiniz. Çok sayıda kullanıcıya sahip olan WhatsApp artık listenizde bulunan kişilerin günde kaç defa ve ne kadar zaman çevrim içi olduğunu görebilmenizi sağlayacak. Bunun yanı sıra kişinin ne zaman WhatsApp profil ve durumunu değiştirdiğini de görmenizi sağlayacak. Ancak bu uygulamanın çalışması için görmek istediğiniz kişinin durum ve profil fotoğraf ayarlarının 'Herkes' olarak ayarlanması gerekiyor.

07 Şub 2016 - 10:22 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber