Twitter'a süper özellik geldi

Popüler sosyal paylaşım platformu Twitter, yeni bir güncellemeye daha imza atarak kendini yenilemeye devam ediyor

TWİTTER'DA Bugünden itibaren artık özel konuşmalarınızı ekrana eklenen yeni “Direkt Mesaj” fonksiyon tuşuyla yapabileceksiniz. Hali hazırda Tweetlerinizin altında 4 simge yer alıyor: “Yanıtla”, “Retweetle”, “Beğen” ve “Daha Fazla”.
Bundan böyle Tweetlerinizin altında bulunan bu butonların altında fazladan bir buton daha olacak. Bu yeni özellikle, bir Tweet’i Direkt Mesaj ile paylaşmak ve özel bir sohbet başlatmak artık daha kolay.
Her gün milyonlarca kişi; arkadaşlarıyla, ailesiyle, önemli kişilerle, marka temsilcileriyle ve Twitter’da ilgilerini çeken herhangi biriyle özel bir görüşme başlatmak için Direkt Mesaj (DM) özelliğinden faydalanıyor. 2015’te atılan DM oranının yüzde 60 arttığını belirledik. Özelden Tweet paylaşılmasında ise çok daha büyük bir büyüme yaşandı: 2015’in ikinci yarısında yüzde 200 artış gözlendi.
Bu güncelleme, DM özelinde var olan sohbetleri daha da zenginleştirmek adına önemli bir adımlardan biri oldu. DM fonksiyonu bugünden itibaren iOS ve Android üzerindeki Twitter’larda aktif hale geliyor.

06 Nis 2016 - 14:37 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber