Teknoloji dünyası şokta: Kapanıyor

Twitter'ın ücretsiz kısa video uygulaması Vine kapanıyor. Kararı Medium'da yayınlanan bir blog ile paylaşan şirket, şimdiye kadar platformda üretilen içeriklere erişilebileceğini açıkladı. Alınan karar kullanıcıları şoka soktu

2013'TE piyasaya sürülen Twitter'ın ücretsiz video uygulaması Vine'ın ilerleyen aylarda kapanacağı duyuruldu. Kararı Medium'da, "Vine ile ilgili önemli haber" başlığıyla duyuran şirket, kullanıcılarına şimdiye kadar ürettikleri içerikleri uygulama üzerinden kendi cihazlarına indirebileceklerinin garantisini verdi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Uygulama, web sitesi ya da çektiğiniz Vine'lar bugün hiçbir yere gitmiyor. Onlara değer veriyoruz ve bu işi doğru bir şekilde yürüteceğiz. Vine'larınızı indirebileceksiniz. Siteyi açık tutacağız çünkü şimdiye kadar yapılan bütün Vine'lara ulaşılabilmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Sitede ya da uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmadan önce haberdar edileceksiniz."

Açıklamada ayrıca Vine için içerik üreten popüler kullanıcılarla yakından ilgilenilerek şirkete yöneltilen bütün soruların yanıtlanacağı belirtildi.

27 Eki 2016 - 19:56 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber