Skype o ofislerini kapattı!

Microsoft tarafından satın alındıktan sonra inanılmaz bir büyüme gösteren Skype Stockholm ve Londra ofislerini kapattığını açıkladı. İşte tüm detayları!

SKYPE'IN gelişmesi devam ederken Stockholm ve Londra ofislerini kapattı. Skype tarafından yapılan açıklamaya göre Stockholm ofisinin açıklamada “Karar, Skype’ın uzun vadeli hedeflerinden birisi olan, ofislerin coğrafi dağılımını azaltarak, iş kalitesini yükseltmek amacıyla alınmıştır” dedi. 
Kapatılacak olan Stockholm ofisiyle Skype bünyesinde çalışan 120 kişinin etkilendiği açıklandı. Ayrıca yapılan açıklamada kapatma olayından etkilenen kişilerin mağduriyetlerini düşürmek için gerekenlerin yapılacağını açıkladı. Ayrıca Skype’ın Londra ofisi de kapatıldı. Bu kapatılma sonucunda Londra’da Skype bünyesinde çalışan yüzlerce kişinin işsiz kalacağı ve Skype’ın Londra ofisinin görevlerinin artık Microsoft Londra ofisi çalışanları tarafından yapılacağı kararı alındı. 
2003 yılında bir internet telefonu olarak kurulan Skype’ı teknoloji devi Microsoft 2011 yılında 8.5 milyar dolara almıştı. Bakalım Microsoft’un bu kararının ardından Skype’ta neler yaşanacak?

29 Mar 2017 - 12:01 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber