Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i tanıttı

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı. Galaxy Note 7 hüsranından sonra kullanıcıların merakla beklediği Note 8, New York’ta yapılan görkemli bir lansmanla kullanıcıların karşısına çıktı

YIL boyu beklenen Android işletim sistemli Samsung’un yeni cihazı Note 8, nihayet tanıtıldı. Samsung Galaxy Note 7’de oluşan sorunları ortadan kaldırarak Samsung Note 8’de tüm soru işaretlerini gidermiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Galaxy S8 ile dikkatleri üstüne çeken Samsung, donanımsal olarak üst segmentte bir mobil cihaz üretmiş.

Samsung, Galaxy S8 ile yükselişinden sonra  emin adımlarla mobil cihaz dünyasında ki ilerlemesine Note 8 ile devam edecek gibi görünüyor.

23 Ağu 2017 - 19:55 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber