Samsung Galaxy S7'de basınca duyarlı ekran olacak!

Samsung'un yeni çıkaracağı Galaxy S7'de "kesinlikle" iPhone 6s modelindeki 3D Touch gibi basınca duyarlı bir ekran olacak

YILIN son ayı ile birlikte Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7'nin sızıntı, söylenti sezonuna girmiş bulunuyoruz. Artık muhtemelen cihaz tanıtılana kadar yani 2016 yılının başlarına kadar hemen her gün Galaxy S7 ile ilgili yeni bilgiler, sızıntılar göreceğiz. Bu anlamda son olarak geçtiğimiz gün cihazın kasası sızdırılmıştı. Bugün ise The Wall Street Journal, Galaxy S7 ile ilgili bir rapor yayınladı.

Bu raporda belirtilene göre, Galaxy S7'de "kesinlikle" iPhone 6s modelindeki 3D Touch gibi basınca duyarlı bir ekran olacak. Bunun yanında tıpkı Galaxy S6 modeli gibi Galaxy S7 modelinin de "Edge" versiyonu olacak. Ayrıca Galaxy S7 modelinde microSD ile "arttırılabilir" depolama alanının olacağı da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Galaxy S6 ile "büyük ölçüde" benzer olacak olan Galaxy S7, daha gelişmiş bir kameraya sahip olacak. Galaxy S7'nin farklı bir özelliği de hızlı şarj teknolojili USB-C portu olacak.

Son olarak retina tarayıcı özelliğine de sahip olacağı iddia edilen Galaxy S7'nin ve S7 Edge'in Şubat ayında gerçekleşecek olan MWC 2016 etkinliğinin ardından Mart ayında dünya genelinde satışa çıkması bekleniyor. Cihazlarla ilgili bilgileri aktarmaya devam edeceğiz.

14 Ara 2015 - 18:49 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber