Nokia 3310 efsanesi geri döndü

Nokia 3310 yenilenen özellikleriyle tekrar satışa çıkıyor. Mobil Dünya Kongresi'nde ilk kez görücüye çıkan Nokia 3310'ün ne şarjı bitiyor ne de eski modeller gibi renksiz. Ancak Nokia'nın tek sürprizi bu değil ve Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 model üç farklı telefon da tanıtıldı! İşte karşınızda yeni Nokia telefonlar...

NOKİA 3310 resmen geri döndü! Orijinal Nokia 3310 modeline göre daha küçük, hafif ve ince olan yeni model; sarı, yeşil ve lacivert gibi renk seçenekleriyle daha renkli bir görünüme sahip. Yine fiziksel tuş takımı ve navigasyon butonlarıyla gelen ürünün tuş yerleştirmeleri biraz farklı olsa da orijinal tasarıma uyum sağlayan cinsten.

2.4 inç QVGA ekran, 2 MP arka kamera ve microSD kart desteğiyle gelen yeni Nokia 3310, Nokia Series 30+ işletim sistemini kullanıyor. Nispeten akıllı bir cihaz olan yeni model, Opera Mini ile birlikte internete bağlanabiliyor. Tabii ki cihazın içerisinde efsane yılan oyunu da mevcut. Ayrıca nostaljik zil sesleri de, yenilenmiş hâlleriyle telefonun içerisinde yer alıyor.

30 güne varan bekleme süresi ve 22 saat konuşma süresiyle yine bu telefonun bir pil canavarı olduğunu söyleyebiliriz. Yılın ikinci çeyreğinde satışa çıkacak Nokia 3310 fiyatı ise sadece 52 dolar! Şimdilik telefonun Türkiye içerisinde satılıp satılmayacağı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

26 Şub 2017 - 23:47 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber