LG G6 ile birlikte 4 de yeni saat geliyor!

LG, beklenen yeni amiral gemisi G6 ile birlikte, muhtemelen bu 4 yeni cihazını da sahneye çıkartacak

LG, günümüzdeki en güzel ve en ilgi çekici akıllı saatlerinin bazılarının üreticisi. Ancak buna rağmen firma, son zamanlarda akıllı saat piyasasında çok fazla gözükmemekteydi. Neyse ki bu durum, dört yeni LG saat tescili başvurusu ile beraber değişecek gibi gözüküyor.
GSMinfo tarafından fark edildiği üzere Watch Style, Watch Pro, Watch Force ve Watch Sole yolda. Her ne kadar bunlar hakkında detaylar açıklanmamış olsa da başvurular bunları "bilekler için akıllı telefonlar" ve "akıllı telefonlara veri ileten saatler" olarak tanımlıyor ve bu da bu ürünlerin akıllı saatler olduğu anlamına geliyor.
İsimlerden saatlerin bazıları hakkında tahmin yapılırsa, Watch Style'ın muhtemelen Watch Urbane'in üst seviyesi olan özel görüntülü, üst seviye tasarım üretimi olduğu ve Watch Pro'nun üst seviye donanım ve özelliklere sahip olduğu tahmin edilebilir.
Diğer iki isim hakkında tahmin yapmak o kadar da kolay değil. Ancak Watch Force'un Apple Watch gibi basınca duyarlı bir saat ekranına sahip olma ihtimali ve Watch Sole'un akıllı telefona ihtiyaç duymadan çalışacağı tahmin edilebilir.
Bu saatlerin ne zaman sunulacağı belli değil ancak 2017'nin başlarında, belki de LG G6 ile beraber sunulmaları muhtemel gözüküyor...

01 Ara 2016 - 10:54 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber