İşte Facebook'un yeni hedefi

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Faacebook, 2030 yılında kullanıcı sayısını 5 milyara yükseltmeyi hedefliyor

USA Today sitesinde yer alan habere göre, Facebook için yeni bir ofis açılışında konuşan şirket CEO’su Mark Zuckerberg, hedeflerinin 2030 yılına kadar Facebook kullanıcı sayısını 5 milyara yükseltmek olduğunu söyledi. Son verilere göre yaklaşık dünya nüfusu 7.3 milyar iken, 2030 yılında bu rakamın 8.5 milyara yükselmesi bekleniyor. Facebook 2030 yılında bu hedefine ulaşırsa dünya nüfusunun yüzde 60'ı Facebook kullanıcısı olacak. Öte yandan şu anki verilere göre Facebook’un aktif kullanıcı sayısı 1.6 milyar.

 

  GENÇ MİLYARDER DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEK

  Genç yaşta edindiği başarılarla dikkatleri üzerine çeken CEO Zuckerberg 2030 yılında 5 milyar insanı birbirine bağlamak için etkili projeler geliştirmeyi sürdürürken, teknoloji dünyasına çığır açacak projeler üzerinde de çalışıyor. Bu projelerden biri internet taşıyan güneş enerjili insansız hava araçları, bir diğeri ise ise diğer teknoloji devi şirketler tarafından desteklenen ve tüm dünyada kullanılabilecek olan ücretsiz Internet.org servisi olacak.

07 Şub 2016 - 10:42 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber