İşte dünyanın ilk pembe iPhone’u

İngiltere’de bulunan akıllı telefonlar için kişiye özel tasarım yapan Amosu, sevgililer gününde dünyanın ilk pembe Apple’ın iPhone 6 telefonunu piyasaya sürecek

AMASU

şirketi, dünyanın ilk pembe iPhone telefonunu sevgililer gününde satışa sunacağını duyurdu. Kişiye özel tasarımları ile dikkat çeken şirketin üreticileri tarafından dış yüzeyleri koyu pembe olarak tasarlanan telefonların yaklaşık olarak 2 bin 862 dolara mal olacağı bildirildi. Kadın iPhone kullanıcıları düşünülerek tasarlanan telefonlarda kullanılacak ürünlerin diğer Amasu ürünlerine kıyasla daha ucuz olduğu ifade edildi.

Şirket geçtiğimiz aylarda iPhone akıllı telefonlarına özel olarak 24 karat altının kullanıldığı altın sarısı ve altın kaplama tasarımlarını satışa sunmuştu.

07 Şub 2015 - 12:14 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber