Instagram’dan bir yenilik daha

Mobil fotoğraf paylaşım platformu Instagram, kullanıcıların fotoğraflarını istediği kişi veya kişilerle paylaşmasına imkan veren özelliğini yeniledi

FACEBOOK’un satın almasıyla birlikte kendini her geçen gün geliştiren Instagram, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Resim ve video paylaşım platformu Instagram, kullanıcıların diğer kullanıcılarla iletişim kurmasını sağlayan ’Direct’ özelliğini geliştirmeye devam ediyor.

Son güncelleme ile Instagram’da paylaşım yapılmış fotoğrafların altına eklenen ok simgesiyle akış içerisindeki herhangi bir fotoğrafı ya da videoyu, istediğiniz biriyle paylaşabiliyorsunuz. Instagram'ın sağ üst köşesinde bulunan ikona tıkladıktan sonra açılan pencerenin yine sağ üst köşesindeki '+' ikonuna tıklayarak üyelerini sizin belirleyebildiğiniz bir Instagram grubu oluşturabiliyorsunuz. Mobil cihazlar için platformu yenilemeye devam eden Instagram geçtiğimiz dönemde web versiyonunun kullanımını artırmak adına da bir dizi adım atmış, en son kullanıcıların web platformu üzerinden arama yapmalarına imkan sağlayan özelliğini kullanıma sunarak, kullanıcılardan geçer not almıştı. Günde ortalama 70 milyon fotoğrafın paylaşıldığı uygulama, 2012 yılında Facebook tarafından 1 milyar dolar karşılığında satın alınmış, bu tarihten itibaren Instagram, kullanıcı sayısında ciddi artış yaşamıştı.

03 Eyl 2015 - 15:32 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber