Instagram'dan bir yenilik daha!

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, yaptığı yenilikle daha güvenli olmayı hedefliyor.

SOSYAL

ağ Instagram'ın ulaştığı popülarite yöneticileri daha kapsamlı güvenlik önlemleri almaya da yönlendiriyor. Kullanıcıların oturum açma sürecine yeni bir aşama daha ekleyen Instagram artık iki aşamalı bir kimlik doğrulama sistemi uygulamaya karar verdi.

Instagram aslında bu iki faktörlü sistemin bir benzerini geçtiğimiz yılın sonlarına doğru test etmeye başlamış. O zamanlar test edilen sistemde kullanıcılar, kendilerine verilen sıfırlama kodlarını saklamaları gerekiyormuş. Fakat bu yeni sistemde kullanıcıların oturum açmak için iki ayrı aşamada şifre girmeleri gerekiyor.

17 Şub 2016 - 17:51 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber