Google'a giren Türk'e büyük şok

Bugün Google'ın 16'ıncı doğum yıl dönümü.Ancak Google'ın doodle'ına Türkiye'deki kullanıcılar tıkladığında Google'ın bile farkında olmadığı kötü bir sürpriz kullanıcıları karşılıyor

 İNTERNET devi Google 16 yıl önce bugün kuruldu. O günden bu yana hızla gelişen ve internetin bir numaralı ismi olmayı başaran Google, bugüne özel bir doodle hazırlamayı da ihmal etmedi.
Ancak doodle'a tıklayan veya Google şeklinde google.com.tr üzerinden arama yapan kullanıcılar akıl almaz bir mesajla karşılaşıyor. Google aramalarının beslendiği Wikipedia'da Google'ın tanımı hemen arama sonuçlarında sağ bölümde ilgili kutucukta yer alırken, Wikipedia'daki şoke eden açıklama kullanıcıları karşılıyor.

28 Eyl 2014 - 00:12 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber