Foursquare'da radikal değişiklik

Milyonlarca kullanıcının her saniye check-in yaptığı Foursquare çok yakında radikal bir değişiklikle iki parçaya ayrılacak

FOURSQUARE ile kullanıcılar yer bildiriminde bulunurken, diğer yandan gittikleri mekanlara göre de puan topluyor ve arkadaşlarıyla yarışabiliyor. Gün geçtikçe büyüyen Foursquare ilgiden memnun kalmış olacak ki uygulamayı iki parçaya bölmeye karar verdi. Zamanı kesinleşmese de Foursquare ile birlikte artık Swarm isimli bir uygulama da olacak. Peki nedir Swarm?

Foursquare‘de yaptığınız temel işlemlerden bazılarını artık Foursquare altında değil Swarm altında yapacaksınız. Yani check-in yaparken, arkadaşlar arasında konum paylaşımı söz konusu olduğunda Swarm kullanıcıların emrinde olacak. Foursquare verilerinin otomatik olarak Swarm’e geçmesiyle kullanıcılar bu gelişmeden olumsuz yönde etkilenmeyecek.

Ana uygulama Foursquare’in ise tamamen şekil değiştirmesi ve daha çok yeni mekan ve yerler keşfetmeye yönelik bambaşka bir uygulama halini alması bekleniyor. Henüz detaylar netleşmese de Foursquare’in iki parçaya ayrıldığını açıklamasıyla akıllı telefonlarda Swarm döneminin her an başlayacağı söylenebilir.

03 May 2014 - 10:35 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber