Apple'dan yeni kablosuz klavye!

Apple, kablosuz kullanım sunan Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard ürünüyle birlikte klavyelerindeki kablo devrini tamamen kapattı. WWDC 2017 sonrası, Apple Store’da artık hiçbir kablolu klavye kalmamış durumda

APPLE SAYISAL TUŞ TAKIMLI MAGİC KEYBOARD ÖZELLİKLERİ

Yeni Magic Keyboard modeli genişletilmiş yerleşime, belge içinde gezinmeyi kolaylaştıran hızlı kaydırma özelliğine ve oyun oynamayı daha eğlenceli hale getiren tam boy ok tuşlarına sahip. Klavyede her tuşun altında bulunan ve daha stabil bir deneyim sunan makas tipi mekanizması bulunuyor. Tuşlar arasında daha rahat gezinme sağlayan tasarımı ve sade görünümüyle ürün kullanıcısına rahat ve net bir yazma deneyimi sunmakta.

Üründeki sayısal tuş takımı, elektronik tablolar ve finans uygulamaları için kullanım kolaylığı anlamına geliyor. Şarj edilebilir yerleşik pilin, klavyeye iki şarj arasında bir aydan daha fazla süre güç sağlayacak kadar uzun dayandığı ifade ediliyor. Şarj işlemi ise Lightning-USB kablosu üzerinden gerçekleştiriliyor. Aygıtlarla bağlantı ise Bluetooth aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Shift deletenin haberine göre Türkçe Q ve Türkçe F tuş dizilimi seçeneklerine sahip Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard, 599 TL fiyatla satışa çıkmış durumda. Bu rakamın böyle bir klavye için oldukça yüksek olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğiz.

08 Haz 2017 - 09:49 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber