Alanyalı Samsung kullanıcıları bu sorundan bunaldı

Yeni Alanya, Alanyalı Samsung kullanıcılarını da mağdur eden "com.android.systemui işlemi durduruldu" hatasının çözümünü araştırdı

SON günlerde karşılaşılan "System UI Durduruldu" sorunu binlerce kişiyi mağdur etti. Samsung Note 2, Samsung Note 3, Samsung S3 mini ve Samsung S3 telefonlarının home tuşuna basılı tutulduğu zaman ortaya çıkan sorunun çözümünü www.yenialanya.com olarak araştırdık.
İŞTE ÇÖZÜM YOLU 
Yayınlanan son güncelleme ile birlikte yaşanan sorun, pek çok kullanıcının cihazının bozulduğunu sanmasına neden oldu. Mağdur sayısının artması ile birlikte, hatanın güncelleme kaynaklı bir sorun olduğu anlaşıldı. Google uygulamasının son güncellemesi ile bu sorunun ekrana geldiği belirlendi. Bu sorunu şöyle çözebilirsiniz: 
1- Google Play Store'a girin 
2- Uygulamalarım bölümüne gidin
3- 'Google' uygulamasını bulup 'Kaldır' seçeneğine tıklayarak güncellemeyi kaldırın 
4- 'Google Play Müzik' uygulamasını bulup 'Kaldır' seçeneğine tıklayarak güncellemeyi kaldırın 
Bu basit 4 adımın ardından sorunun bittiğini ve telefonunuzun eski haline geldiğini göreceksiniz.

24 Oca 2017 - 16:05 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kara - Sorun çüzmek için google play stor dan mutlaka cm secruttyvürüs programı indir tara güle güle kullan sıkıntı çüzülektir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 16:05

Çorum Haber