Tam bir yıl oldu

17

Ağustos 2016 tarihinde MHP Alanya İlçe Teşkilatı görevden alınmış, 22 Ağustos 2016 tarihinde mevcut İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin takdir ve teveccühleri ile göreve getirilmişti.
Peki, geride kalan bir yıl zarfında neler yaşandı?
Göreve geldiği günden itibaren bir gününü bile boş geçirmeden sahaya inen MHP Alanya İlçe Teşkilatı, yerelde iktidar olmasına rağmen pasifleşen yapısını dinamikleştirmiş, yeniden sokaklara inerek milletin sorunları ile hemhal olmuş, MHP’nin gücünü ve varlığını yeniden hissettirmeyi başarmıştır.
Daha ortada seçim dahi yokken kırsalda ve çevre mahallelerde toplantılar düzenleyerek milletle iç içe olmayı tercih eden bir anlayışla göreve başlayan MHP Alanya İlçe Teşkilatı, birçok mahallede daha önce kurulmamış teşkilatlanmalarını yapmış, güçlü ekibi ile çalışmalarına hız vermiştir.
2016 yılı bitmeden 10 bin kişinin katılımı ile ülkücü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan konseri düzenlenmiş, burada Alanya’da yaşayan şehit ailelerine plaketleri takdim edilmiştir.
Kötü bir sezon geçiren esnafa yönelik ziyaretler yapılarak esnafın sorunları hakkında raporlar düzenlenmiş, gerekli mercii ve makamlara iletilerek konunun Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne intikal etmesi sağlanmıştır.
Kış aylarının zorlu geçmesi nedeniyle Alanya’da zor günler yaşayan ve maddi zarara uğrayan çiftçiler ziyaret edilerek, gece don nöbetlerinde çiftçiler yalnız bırakılmamıştır.
Çeşitli kumpas ve oyunlarla MHP'nin yıpratılmaya çalışıldığı bir dönemde, 18 Mart tarihinde MHP İlçe Kongresi'nde, Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde, lider Devlet Bahçeli’nin emrinde oluşturulmuş yönetimi ile Mustafa Türkdoğan tek aday olarak yeniden ilçe başkanlığına seçilmiştir.
Kongre zamanı bile çalışmalarına ara vermeden devam eden ilçe teşkilatı, 16 Nisan Anayasa Referandumu sürecinde de bölgedeki en aktif ve takdir toplayan çalışmaları ile göz doldurmuştur.
MHP Antalya İl Teşkilatı'nın düzenlediği “Referandum Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı"na Alanya’dan 400 kişi ile katılım sağlayarak adeta Antalya’da MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın gücü ve kudretini dosta düşmana göstermiştir.
Referandum sürecinde Alanya’yı afişlerle donatıp, vatandaşla birebir münasebet kurularak gerçekleştirilen seçim çalışmalarında diğer siyasi partilere bile örnek teşkil edecek çalışmalara imza atılarak, bir dahaki seçim döneminde de İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibinin tecrübesinin tartışmalara kapalı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.
Referandum sonrası da çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Alanya Belediyesi'nin toplu açılış törenine teşrif eden MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi en iyi şekilde ağırlamaya gayret göstermiş, liderimizin takdir ve teveccühlerini almıştır.
Ramazan Ayı münasebeti ile MHP'nin Alanya tarihinde bir ilk olarak, tek protokolün şehit ailelerinin olduğu, Cuma Pazarı'nda kurulan dev iftar sofrasına 4 binin üzerinde vatandaşın ve partilinin katıldığı iftar daveti vermiş, her kesimden vatandaşın takdirini toplamıştır.
Daha nice sayamadığımız hizmet ve çalışmalarıyla yıllardır özlemi duyulan canlılığa imza atılarak, MHP'nin adeta Alanya’da küllerinden yeniden doğması sağlanmıştır.
Geçmişte 10 yıl boyunca Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığı yaparak gerekli tecrübe ve donanıma sahip olması ile gönüllerde yer edinen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, görevdeki bir yıl zarfında, koltukta oturup başkanlık yaparak değil, sokakta milletin yanında bir ağabey ve bir kardeş gibi, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayarak, milletin derdi ile dertlenip çare arayan, sevinçlerine ortak olan, kısacası Hakk’ın yolunda ve milletin yanında olarak gönüldaşlarına MHP’li olmanın haklı gururunu yaşatmıştır.
Bu köşe yazısı vesilesi ile MHP'nin yönetim kurulu üyesi olarak Basından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine şahsımı layık görüp partimize ve davamıza hizmet etmeyi vesile kılan İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.
Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hasan Cantürk - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber