Susic faktörü

ALT

sıraları yakından ilgilendiren maçta iki Akdeniz temsilcisinden galip gelen taraf ev sahibi Alanyaspor oldu. Safet Susic ile iyi bir performans yakalayan Alanyaspor, evinde Adanaspor'u konuk etti ve 6 puan değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı. Susic'in takım ile 3. maçı ve 3 maçtaki istatistikleri "Hüseyin Kalpar'ı mum gibi ararsınız" diyenlerin yüzünü kara çıkartacak şekilde. 3 maçta toplam puan 7, atılan gol 7, yenilen gol 1. Ligin en çok gol yiyen takımı Alanyaspor son 3 maçında 1 gol yedi, demek ki isteyince yapılamayacak bir şey yok. PTT 1. Lig'de en çok gol atan takımlar listesinde üst sıralarda olan Alanyaspor, iç sahada ise en fazla gol atan takımlarda zirvedeydi, sanırım o günlere geri dönüyoruz.

Kadro konusuna gelince, Susic daha tam olarak kafasında kesin bir kadro oluşturamadı diye düşünüyorum. Hüseyin Kalpar'ı bir çok kez eleştirmiştim ve sene başından bu yana bir çok futbolsever de takım başında farklı hoca istiyordu. Yazımın başında da belirttiğim, 6 puan değerindeki 3 puanı hanemize yazdırdık diye cümlemi vurguluyorsam, bunun sebebi Hüseyin Kalpar'dır. Takımı bu duruma düşüren de kendisidir. 3 maçta 7 puan topladı diye övmüyorum Susic hocayı, o geldiğinden bu yana takımdaki değişikliği herkes görüyor ve üstelik oyun bilgisi olsun, oyunu okumak olsun, üst seviyede ve buna da eminim ki herhangi bir mağlubiyet sonrası çıkıp "Oyuncum gol atamıyorsa, ben ne yapabilirim" demez, bunu hiç bir Süper Lig Teknik Direktörü demez.
Aldığı 3 puan ile alt sıralarda derin nefes alan temsilcimizi çok zorlu 2 hafta bekliyor. Önce Başakşehir deplasmanı, sonra iç sahada Fenerbahçe ile oynanacak maçlar çok önemli. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlancak olan temsilcimizin bu maçlardan alacağı puan veya puanlar gelecek itibari ile ligdeki konumu belirleyebilir ama son yazılarımda da belirttiğim gibi bu takım bu ligde kalır.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sevban Şanlı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber