Süper Lig'in kaderi

AYTEMİZ

Alanyaspor tarihinde Galatasaray'ı ilk kez resmi bir maçta evinde ağırladı ve sahadan mağlup ayrıldı. Son haftalarda kalemizde yine çok gol görmeye başladık. Son 5 maçta kalemizde 13 gol gördük. Gol yollarında sorun çekmeyen temsilcimiz defansif olarak bu sene çok kötüydü. Defansif olarak iyi bir takımımız olsa bu sene ligde konumumuz çok daha farklı olabilirdi. Yine de Süper Lig'de ilk senemizde büyük bir başarı yakaladık ve gol kralını biz çıkardık. Alanyaspor son 3 yılda 2 kez gol kralını çıkardı ve son 4 yılda en çok gol atan takımlar arasında liginde ilk 3'de hep yer aldı. Seneye güzel transferler ile Avrupa yolunda rakiplerimize diş geçirebiliriz düşüncesindeyim. Yönetimimizin ilk iş olarak Vagner Love'ı takımda tutması gerekiyor. Süper Lig'in kümede kalacak takımını Alanyaspor belirleyecek desek doğru olur. Bursasporluların haftaya kulağı Rizespor-Alanyaspor maçında olacak. Eğer ki Bursaspor Trabzonspor'u yenemezse, Alanyaspor'un 3 puan almasını bekleyecek. Vagner Love ise kart cezalısı durumuna düstüğü için Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Alanyaspor'un bu maça nasıl bir kadroyla çıkacağı şu an için merak konusu. Süper Lig'de ilk senemizde Süper Lig'in kaderini belirleyeceğiz desek doğru olur.
Transfer çalışmalarına başlayan yönetimimiz her zamanki gibi çok gizli transfer çalışmaları yapıyor. İlk senesinde yabancı transferlerin bir çoğu Afrikalı oyunculardı. Seneye daha çok Balkan kökenli oyunculara yöneleceği gelen duyumlar arasında. Seneye daha iyi ve üst sıralar için savaşan bir Alanyaspor izleyeceğimizden hiç şüphem yok.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sevban Şanlı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber